De ambulante handel

Wanneer u door de straten van Brussel kuiert, kunt u genieten van de vele, zeer uiteenlopende handelsactiviteiten: frietkramen, ijs- en wafelkarretjes, foodtrucks of kramen met snacks, groenten en fruit. Op verschillende plaatsen in de stad zijn ook horecakiosken gevestigd. De ambulante handel omvat ook de krantenkiosken, bloemenkiosken en de karikaturisten van de Grote Markt! 

In een land waar een puntzak frietjes met de onvermijdelijke kwak mayonaise regeert, kan he

Onmogelijk in Brussel rond te struinen zonder een kar met wafels en ijsjes tegen te komen.

Het Foodtruck parcours telt een twintigtal Foodtrucks op verschillende vaste standplaatsen in het stadscentrum.
De Stad Brussel beschikt over verschillende vaste standplaatsen buiten, waar u terecht kunt voor een snack, een hapje en een drankje.
Bij mooi weer verwelkomen verschillende kiosken de wandelaars in de parken van Brussel voor een hapje en een drankje.
Om het aanbod van de wijk aan te vullen biedt de Stad Brussel verschillende vaste standplaatsen waar u stalletjes met seizoensgroenten en -fruit vindt (aardbeien, frambozen, asperges, ...).
Deze krantenkiosken zijn bestemd voor de verkoop van kranten, boeken en postkaarten. Hier vindt u ook maand- en dagbladen en snacks. Er zijn momenteel verschillende offerteaanvragen voor de krantenkiosken.
Uw interieur opfleuren levert veel meer voordelen op dan u denkt! Een groene omgeving is goed voor lichaam en geest: niet alleen verbetert het de luchtkwaliteit, het zorgt ook voor licht en heeft een gunstig effect op uw humeur. Hier vindt u onze bloemenkiosken op het grondgebied van de Stad Brussel.
Een karikatuur van uzelf laten maken op het mooiste en beroemdste plein van Brussel ... dat kan! Hier vindt u de karikaturisten op de Grote Markt van Brussel.

Contact

Een vraag? Een suggestie?

Cel Commerciële activiteiten

Hallenstraat,4
 1000
 Brussel
02 279 25 30
animations.eco.animaties@brucity.be

Open op afspraak :

klik hier


Werkdomeinen: 
Inlichtingen over de ambulante handel.