Nieuws

Wegens het aantal aanvragen voor nieuwe standplaatsen zijn wij genoodzaakt dergelijke aanvragen tijdelijk te weigeren.


De foodtrucks van de Stad Brussel zijn terug met hun smakelijke parcours voor de maand aprijl! Ontdek de heerlijke smaken van street food aangeboden door de beste foodtrucks van de stad, die u op verschillende locaties zullen verwelkomen voor een unieke culinaire ervaring.


De Stad Brussel verzamelt uw mening en opmerkingen over de mobiliteit en leveringen in de Vekemanswijk in Neder-Over-Heembeek. Met deze korte enquête krijgt de Stad inzicht in de problemen en uitdagingen waarmee handelaars dagelijks worden geconfronteerd.


De foodtrucks van de Stad Brussel zijn terug met hun smakelijke parcours voor de maand maart! Ontdek de heerlijke smaken van street food aangeboden door de beste foodtrucks van de stad, die u op verschillende locaties zullen verwelkomen voor een unieke culinaire ervaring.


Als je een liefhebber bent van koopjes, vondsten en koopjes, dan ben je hier aan het juiste adres. De Brusselse vlooienmarkten worden elk jaar in verschillende wijken van de stad georganiseerd en bieden een veelheid aan kraampjes om te ontdekken en schatten om te vinden.


Contact

Een vraag? Een suggestie?

Cel Commerciële activiteiten

Hallenstraat,4
 1000
 Brussel
02 279 25 30
animations.eco.animaties@brucity.be

Open op afspraak :

klik hier


Werkdomeinen: 
Inlichtingen over de ambulante handel.